Bio Vitals Jojoba Yağı 20Ml

Kolay emilen jojoba yağını, yüz ve boyun bölgenizde nemlendirici olarak gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.Kırışıklık mücadelesinde doğal yolları tercih edenlerin favori yağlarından biri olan jojoba yağı, makyaj temizleme yağı olarak da kullanılabilir. Jojoba yağı, sivilce oluşumunu engelleyebileceği gibi, önceden oluşmuş sivilce izlerinin evde tedavisinde de işe yarayabilir.

Daha fazla göster

14,00  9,00 

Stokta

Ürünler gün içinde saat 15:00’e kadar, Cumartesi günleri saat 13:00’e kadar, daha sonra gelen siparişler ise bir ertesi iş günü kargo firmasına teslim edilmektedir.

Jojoba yağı, Simmondsiaceae familyasındaki bitkiden elde edilen bir yağ türüdür. Jojoba yağının ana vatanı Güney Arizona, Güney California ve Meksika’dır. Bu bölgelerdeki yerlilerin; çeşitli hastalıkları, yaraları ve çürükleri tedavi etmek için jojoba yağı kullandıkları bilinmektedir.Jojoba yağı, tek başına kullanılabildiği gibi diğer doğal yağlarla karıştırılarak da uygulanabilir. Cildi besleyen jojoba yağı, kozmetik markalarının yaşlanma karşıtı ürünlerinde ön plana çıkardığı başlıca içeriklerden biridir.Jojoba yağının emilimi oldukça kolay ve raf ömrü de benzer yağlara oranla daha uzun olduğu için doğal yağlar arasında ön plana çıkmaktadır.